נקודת חן בגב התייעצות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

04/09/2019 | 01:08 | מאת: אריה

שלום, בן60 לאחר שהתגלתה נקודת חן בגב פניתי לרופא עור הרופא אבחן אותה seb keratosis ב99% אך בגלל שהיא מקולפת בחלקה ולא יכל לראות תמונה מלאה ובגלל שהיה בקצה שלה נקודה שחורה טען שרוצה לעשות ביופסיה מדוע לעשות ביופסיה אם זהו נגע שפיר? האם יכול להיות שאין אבחנה וודאית על ידי בדיקת דרמוסקופ תודה מראש

הדרמוסקופ הוא רק כלי עזר, ולרופא יש ישקול דעת בהחלטה. אן הרופא אינו בטוח באבחנה בהחלט מומלץ לבצע ביופסיה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)