הסרת שיער בלייזר - במכון מוכר

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

22/05/2019 | 20:32 | מאת: נטע

היי אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר בקרוב וכשהלכתי למכון מוכר מאוד כלשהו בארץ נאמר לי שהם לא מכסים נקודות חן {מה שאני יודעת שבמכונים אחרים כן עושים} בטענה שהמכשירים שלהם מאוד משוכללים ואין צורך לכסות את נקודות החן ושלא יגרם נזק נוסף לנקודת החן אז השאלה שלי האם זה נשמע הגיוני והאם זה לא מסוכן ? חשוב לציין שמדובר במכון מאוד מוכר אני אישית מפחדת לרשום מה שם המכון כדי להימנע מהוצאת דיבה ,בכל אופן אשמח לתשובתך בהקדם תודה מראש

בשום מקרה לא מקובל לפגוע בקרן הלייזר בנקודות חן, ללא תלות בסוג המכשיר.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)