נגע בעור אדום ורוד עם עטרה אדומה מסביב וקשקשת

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

11/05/2019 | 18:21 | מאת: נל

בעבר היו לי נגעים ורודים אדומים עם קשקשת בהם ועטרה אדומה מסביב ועברו לבד ואף רופא עור לא נתן הבחנה לפני כ14 שנה. ב2014 גיליתי נקודה חן קטנה ממש בגודל ראש סיכה שחשודה וביקשתי להורידה ואכן היתה סרטנית מלנומה. לאחרונה גדל לי שוב נגע בעור קטן בשוק שכעת בשלב החלמה עצמי ואחד גדול בירך בדיוק כמתואר ברישא. אני קוראת שאלה נגעים טרום סרטניים. אשמח לעמדתך כי רופא עור שלי הפנה אלייך אבל אין תורים ונגע יעבור עד שאגיע אלייך אז אין טעם... למערי לא ניתן להעלות קובץ תמונות של הנגע המחלים והנגע שעדיין לא החלים תודה מראש ניצה

יש תמיד תורים דחופים. לאיזו קופת חולים את שייכת ובאיזה איזור בארץ?

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)