אשמח לסיוע- נקודת חן שצמחה מחדש

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

02/02/2019 | 18:16 | מאת: אורטל

שלום רב בחודש יולי 18 הסרתי נקודת חן חשודה באיזור גב תחתון. לפי דוח פתולוגי- jenctional melanocytic nevus dysplastic עם שוליים חופשיים. מהרגע שהוציאו לציין הצלקת נראתה נוראית (מצורפות תמונות) לפני מספר שבועות צמחה שם נקודת חן חדשה בשולי הצלקת. לציין שאני בשבוע 31 להריון האם יש סיכוי שפספסו ולא הוציאו את כל התאים למרות שלפי דוח פתולוגי שוליים נקיים? האם יש סיבה לדאגה?

יתכן , אבל יתכן שהופיעה פיגמנטציה שאינה שומה סמוך לצלקת (פיגמנטציה בתר דלקתית). פני לרופא עור לבדיקה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)