צלקת מגרדת אחרי הסרת נקודת חן

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

11/11/2018 | 19:55 | מאת: דינה

שלום!ביוני בן 22 הורידו לבני נקודת חן שהייתה על הגב.הנקודה הייתה בגודל 2 מ"מ והכילה מספר צבעים.הביופסיה הגיעה תקינה לחלוטין.אך תוך חודשיים גדלה הצלקת וגרמה לגירוד חזק.רופא העור החליט להשתמש בחנקן נוזלי ומרחנו משפחת סטרואידים על הצלקת.העור התקלף.אך הכרגע יש צלקת ששוב מגרדת מאוד.האם זה תקין או שיש סכנה שמדובר במשהו לא שפיר חס וחלילה? תודה. דינה

מדובר בתופעת לווי / סיבוך שכיח של כל ניתוח. היא אינה מעידה על סרטן כלשהו.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)