פס שחור בציפורן עגודל שמאל

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

22/07/2018 | 00:17 | מאת: שמחה

שלום רב שמי שמחה בת 33 ולאחרונה שמתי לב לפס שחור בציפורן אשמח לחוות דעת אני נמצאת בחו"ל בעולם 3 ולא ליד רפואה נורמלית אשמח לחוות דעת מצרפת תמונה

22/07/2018 | 00:19 | מאת: שמחה

מצרפת תמונה

לצערי איני יכול לאבחן על סמך תמונה (שאגהב לא צורפה בכל מקרה...)

22/07/2018 | 00:33 | מאת: שמחה

מה הסיכוי שבאמת זה גידול סרטני? או סתם שומה שפירה או סתם שינוי צבע של הציפורן? תודה מראש

אין לי כל יכולת לדעת ללא בדיקה. כמובן שסטטיסטית רוב המקרים אינם סרטניים, אבל נדרשת בדיקה מקצועית ולא סטטיסטיקה..

אין לי כל דרך לגעת ךט בדירה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)