רופא עור שהמליץ על הסרת שומה ושליחתה לאבחון

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

09/05/2017 | 11:39 | מאת: אלכסי

שלום רב, אני בן 31 ולפני כמה ימים הייתי אצל רופא שבדק את נקודות החן שעל גופי. אחת מהן נראתה לו חשודה והוא הורה כי יש להסירה ולשלוח אותה לאבחון. הוא אמנם אמר שזה לא דחוף ושהוא בסך הכול רוצה למנוע מצב שזה יתפתח למשהו מסוכן. אבל, וזה אבל עצום, מאותו רגע אני מרגיש שחרב עליי עולמי, אני לא מתפקד בעבודה, לא ישן ובקושי אוכל. כל היום מתרוצצות בראשי מחשבות שהמדובר בסרטן העור, שעליי להתחיל להיפרד וכולי וכולי. רציתי לשאול אם יש בסיס מוצק לחששות שלי? האם עצם העובדה שהרופא הואה לשלוח את השומה לאבחון מלמדת על סבירות גבוהה לסרטן עור? אודה מאוד על קבלת תשובה, אני פשוט לא מצליח לתפקד מאז, והתור לכירורג נקבע לעוד מספר חודשים.

לא ניתן לדעת ללא בדיקה. אולם תור לכירורג לא סביר שיקבע לעוד מספר חודשים.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)