כאבי שיניים איומים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/11/2017 | 07:32 | מאת: הסובלת

בוקר טוב... צד שמאל של הפה שלי נפוח שבוע בגלל שן תחתונה שאני צריכה לעקור... לא שן בינה... בנוסף שן לידה גם לא שן בינה גורמת לי כאבים חזקים... יש שם דלקת ואמרו לי לפני חצי שנה בערך על טיפול שורש שאני צריכה, הכאבים התחילו לפני חצי שנה, הפסיקו ועכשיו שוב התחילו... לא ישנתי יומיים מכאבים... אני מחפשת רופא שיניים שיוכל לקבל אותי היום ויעזור לי עם הכאבים האלה.... ממש כואב לי... משככי כאבים אני שותה הרבה וגם אוגמנטין שתיתי הרבה וזה כבר לא עוזר לי... יש מרפאות עזרה ראשונה בצפון? או שאולי יש פתרון אחר בלי רופא שיניים? אני מעדיפה פתרון אחר אבל נראה לי שאין... שאלה נוספת- איך רופא שיניים ירגיע את הכאבים? האם תהיה זריקה בטיפול? האם הוא יעקור לי בטיפול? טיפול שורש עדיין יעזור לי או שזה כבר עקירה לדעתך? תעזרי לי מאוד אם תעני לי..

שלום לסובלת כל השאלות שלך דורשות בדיקה וצילום. אין במסגרת הפורום לתת מענה על שאלותייך. את צריכ רופא שיניים . קוה שמצאת לך אחד

מנהל פורום טיפולי שורש