אורטיקריה כרונית משולבת עם אסתמה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/07/2014 | 14:19 | מאת: יותם

שלום ! שמי יותם בן 25 מזה כ6 שנים מאז תחילת שירותי הצבאי בתור נשק (ige 770)בנשקייה נחשפתי לדלקים ושמנים וחומרים נדיפים , אני סובל מגרד עז בכל חלקי הגוף המלווה בדלקות לחמית בעיניים, נזלת כרונית, קשיי נשימה ואסטמה מאובחנת, כאבי גרון, קושי בבליעה, כאבי שרירים,חולשה,ריור מוגבר,כאבי ראש כרוניים. כיום אני מטופל במרפאת אלרגיה,ריאות,נוירולוגיה,א.א.ג,ונוטל תרופות :אריוס,זדיטן,אבמיס,פלקסטייד,סינגולייר,אוקסיס. הבעיה הנ"ל פוגמת מאוד במהלך התקין של היום ובלתי נסבלת . ניתן לציין שניסיתי טיפולי רפואה טבעונית ללא הטבה כלל . ברצוני לדעת האם שלל הבעיות שרשמתי קשורות לדעתך באופן ישיר למהלך שירותי הצבאי ותפקידי? האם מערכת חיסונית נמוכה יכולה לגרום לשלל הבעיות עליהם שרשמתי?

27/07/2014 | 17:04 | מאת: ד"ר קובי שדה

בהחלט ייתכן שהאלרגיה לאבק והחשיפה לתנאי העבודה בנשקייה גרמו לבעייתך מדובר ברגישות יתר של המערכת החיסונית לאו דווקא חולשה שלה יש כיום טיפולים מיוחדים עבור סוג זה של בעיות ואתה מוזמן להגיע להוועצות

28/07/2014 | 23:56 | מאת: יותם

ערב טוב! דר שדה אשמח אם תתכתב איתי במייל לצורך מתן חוות דעת רפואית משפטית . [email protected]

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה