מכשיר סלנדר שייפר

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

07/04/2014 | 02:29 | מאת: איילת

היי, שמי איילת, בת 44, עברתי לפני שנה ורבע ניתוח החלפת מסתם אאורטלי למכני ברמב"ם, ע"י ד"ר עובד כהן. עקב השמנה של 24 ק"ג מהניתוח, וכאבי גב תחתון, אני מעוניינת בנוסף לפעילות גופנית ומעקב דיאטנית, להשתמש במכשיר חשמלי ששמו סלנדר שייפר. ברצוני לדעת באם ישנה מניעה בריאותית להשתמש במכשיר לאחר ניתוח זה. יובהר, כי ממצאי מעקב קרדיולוגי לאחרונה הינם שהכל תקין. לתשובתכם אודה.

איילת שלום שמח לשמוע שאת מרגישה טוב. למיטב ידיעתי הדרך הנכונה והמומלצת לירידה במשקל היא דיאטה נכונה ובריאה בשילוב עם פעילות גופנית. אני לא מכיר את המכשיר ולכן לא יכול לדעת אם יש בעיה להשתמש בו לאחר ניתוח. אני שלא צפויה בעיה, אך אני ממליץ לבוא עם המכשיר לקרדיולוג המטפל או למרפאת ניתוחי לב ברמב"ם בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב