דקריות בחזה לאחר מאמץ פיזי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

27/02/2014 | 11:12 | מאת: שבי

שלום , לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח מעקפים , אני בן 43 , לפי המלצת הרופאים התחלתי הליכות , הגעתי למצב שאני הולך שעה עד שעה וחצי ביום , אתמול והיום לאחר ההליכה הרגשתי דקירות בחזה , הדקירות נפסקו לאחר מספר דקות , האם צריך ללכת להיבדק , לציין שעדיין לא חזרתי לעבודה , נא ענו לי מהר בבקשה , אשתי לחוצה מאוד

שבי שלום בדר"כ דקירות לאחר מאמץ לא מרמזות על בעיה בלב. אולם שלושה חודשים לאחר ניתוח לב הייתי ממליץ לחזור לקרדיולוג המטפל ולשקול ביצוע מבחן מאמץ או מיפוי. ההליכות בהחלט מומלצות ובנוסף, כדאי לחזור לעבודה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב