כאבים בלב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/05/2013 | 21:39 | מאת: אתי

שלום וברכה: אני בת 28, עקב דפיקות לב וחולשה ניכרת(פרה התעלפות) ביצעתי כמה בדיקות: הולטר שהראה חסם הולכה דרגה שנייה מוביץ 1, בדיקות דם תקינות, אקו לב תקין, בדיקת אקג במאמץ תקינה אבל חלק מהאקג הראו st elevation- high take off - אושפזתי עקב אירוע של svt שבמהלך האשפוז הדופק קפץ ל 150 פעימות כמה פעמים ביום ולפעמים ברצף + קוצר נשימה ותחושת מחנק- מה שמפריע לי יותר מכל זה הכאבים בלב שפשוט לא עוברים- אין יום שאין לי כאבים- רק בלב לא בחזה- כאב שכואב ולוחץ- ואני משתגעת ממה זה יכול להיות- יש לי בדיקת טילט בסוף החודש אבל לא נראה לי שזה קשור- הקרדיולוג לא שולח אותי להדמייה-- ממה זה יכול להיות? מהעוקרים? או שזה יכול להיות משהו לא לבבי? איזה עוד בדיקות אני צריכה לעשות בבקשה תעזרו לי ... כמו כן- האם הייתם ממליצים קוצב לב עקב סימפטומים? בוצעה בדיקת eps שלא הראתה בעיה במערכת ההולכה אבל ההולטר כן הראב- עד כמה ניתן להסתמך על הבדיקה הזאת כדי לדעת אם צריך להשתיל קוצב? המון המון תודה

אתי שלום לצערי לא הגעת לפורום שיכול לענות על שאלותייך החשובות. אני ממליץ להתייעץ עם קרדיולוג ומומחה להפרעות קצב. לא נראה לי שנכון במקרה שלך לקבל עצות דרך האינטרנט. בהצלחה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב