מכתב תודה לצוות רמב"ם ניתוחי לב ולרופאים המנתחים .

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

26/10/2012 | 20:33 | מאת: פבל אדמנקו

שלום , שמי פבל אדמנקו מנצרת עילית , בן 64 . ב20 לספטמבר עברתי ניתוח מעקפים בבית החולים המעולה רמב"ם. ברצוני להודות לרופאים המנתחים דוקטור גיל בולוטין ודוקטור צביקה אדלר על הניתוח המוצלח ומקצועי . ובנוסף לכך רב תודות לצוות מחלקת טיפול נמרץ וצוות מחלקת ניתוחי לב על היחס החם והתומך שעזר לי לעבור את זמן השהייה בבית החולים . בזכותכם אני ממשיך לחיות ! בתודה רבה פבל .

פבל יקר תודה רבה על מכתבך החם. דר' גיל בולוטין

12/12/2017 | 12:11 | מאת: גיורא בוקסר

זכות נעימה לי לשתף אתכם בחווייתי לניתוח המעקפים שעברתי. ביררתי מי כדאי שינתח אותי ולשמחתי נוצר הקשר עם פרופ' גיל בלוטין שהסכים לנתח. כבר משיחתנו הראשונה הִשְׁרָה גיל אווירה מרגיעה ומלאת ביטחון. גיל הישיר מבט, התעניין במצבי הבריאותי, הסביר את שאני אמור לעבור ואת שעלי לעשות. לפני הניתוח היגע גיל עם החיוך המרגיע ואמר "אני כאן, ניפגש כשתתעורר"! לאחר שבועיים חזרתי לעבודה מלאה. מרגיש צורך לשתף אתכם בתחושותיי אלה ובהזדמנות זו להודות לפרופ' גיל על הזכות שנתנה לי להיות בין מנותחיו.  גיורא בוקסר

מנהלי פורום ניתוחי לב