תוצאות מיפוי והתייעצות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/07/2012 | 22:48 | מאת: רינה

בעלי עבר התקף לב ב2009,עבר צינתור + הוכנס סטנד. הוא חולה סכרת מסוג '2, + טרשת עורקים וחסימה ברגל ימין. בן 49. לפני כשבוע עבר מיפוי לב, והיום קיבלנו את התוצאות בתוצאה כתוב ,שההפרעה האיזורית מתאימה לאוטם קטן+איסכמיה באזור RCA + נכתב שאיכות ההדמיה בינונית עקב קליטת טכנציום בכבד, מה זה אומר לגבי הכבד? כמה דחוף להגיע לקרדילוג? או להמתין לתורים של שבועיים?

רינה שלום לא ניתן לתת המלצות רפואיות אישיות דרך האינטרנט. צריך לראות את האיש והבדיקות בעיניים. בכל מקרה, אם הוא חש בטוב ניתן להתייעץ עם רופא המשפחה בנוגע לדחיפות. אם הוא אינו חש בטוב, לא להמתין. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב