שינוי מינון תרופות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

31/05/2012 | 18:14 | מאת: ניקולא

טרשת עורקים ידועה ובעקבותיה סתימה עורקית ברגל שמאל משנת 2001 , אוטם שריר הלב ב-2006 ובעקבותיה ניתוח 3 מעקפים . מאוזן ע"י תרופות,פעילות ספורטיבית ותזונה נכונה עד כמה שאפשר מאוזן בד"כ . ldl ברמות של 74-81 לאורך השנים .משתמש בתרופות קרטיה,לוסק 20 מ"ג,קרסטור 20 מ"ג,קרדילוק 1.25 , מטפורמין פעמיים ביום טריטייס 1.25 מלבד טרשת עורקים סובל מהפרליפידמיה סכרת ומחלת בכטרב . בפעם הראשונה שהלכתי לרופא שאינו הקרדיולוג הקבוע שלי , הוא המליץ לי להעלות את מינון הטריטייס ל-2.5 - מה דעתך ? להתייחסותך אודה .

ניקולא שלום מינון התרופות בכלל ומינון טריטייס בפרט תלוי בהרבה גורמים כמו: לחץ הדם שלך, תפקודי הכליות, תפקוד הלב ועוד ועוד. ההחלטה יכולה להילקח רק על ידי רופא שמכיר אותך ויש לו את כל הנתונים הללו. אני ממליץ לבחור רופא שאתה סומך עליו ויש לו את כל הנתונים שלך ולשמוע בעצתו. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב