מיים בריאות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

24/02/2008 | 11:06 | מאת: יואב

שלום לפני קצת יותר מחודש עברתי בבלינסון ניתוח החלפת המסתם הטריקוספדלי מזה כחודש יש לי מיים בריאות נתנו לי פוסיד פעמיים ביום שאני לוקח קרוב לחודש ואין שום שינוי אני סובל מכאבים חזקים במיוחד בלילה בנוסף לזה רופאת המשפחה הוסיפה לי תרופה שנקראת קולכיצין פעמיים ביום שאלתי היא האם יש פתרון אחר תודה מראש יואב

יואב שלום קשה לענות לשאלתך. צריך לדעת עוד פרטים ובעיקר מדוע יש לך מים בריאות. יתכן שפרטים נוספים על בריאותך לפני הניתוח, נתונים לאחר הניתוח ובדיקת אקו עדכנית יכולים לעזור בבירור התשובה. הייתי ממליץ לפנות אל הצוות המנתח. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב