קומדין .

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/03/2011 | 23:14 | מאת: רועי

שלום, אבא שלי סבל מפרפור פרוזדורים לפני כשנה בערך.. מאז מטופל בתרופות להורדת לחץ הדם. וכמובן באספירין מלפני 15 שנה שעבר התקף לב. הוא בן 59. עוד לפני אישור הפרדקסה,אמרו לו לקחת קומדין. הוא אינו מוכן לקחת את התרופה,פשוט מעצלות וחוסר הבנה של הסיכונים. האם ישנה אפשרות לקבל את הפרדקסה במקום הקומדין אף על פי שהוא לא ניסה עדיין את הקומדין? מפני שהבנתי שזה רק לכאלה שמטופלים בקומדין ..מדוע לא לתת את התרופה כטיפול אופטימלי עוד לפני הקומדין?

רועי שלום פרדקסה היא תרופה חדשה שלפי מחקר שפורסם לאחרונה, יעילה כמו קומדין ללא הצורך בבדיקות הדם התכופות במקרים של פרפור עליות. בארץ התרופה עדיין לא בסל, ועלותה כ 850 ש"ח בחודש. אני משער שהיא תיכנס לסל בעתיד. בנתיים, צריך להמשיך עם קומדין. בברכה דר' גיל בולוטין

12/03/2011 | 22:21 | מאת: עמי נחום ברבר

אנו יכולים לעזור ברכישת מכשיר קטן ונוח לבדיקה ביתית של רמת קרישת הדם,פלאפון-0572777177

מנהלי פורום ניתוחי לב