אנוריזמה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

22/02/2011 | 23:14 | מאת: ריבי

אימי בת 68 לאחר ניתוח מפרצת שוחררה לביתה כעבור 6 ימים.ביום השחרור היתה לאחי חתונה, היא התמוטטה והגיעה לבית חולים סורוקה ששם בוצע הניתוח ביצעו המון בדיקות התגלה פרפור , ובct אנגיו ישנם נוזלים, התחילה לקבל קלקסן פעמיים ביום . השאלה שלי מה זה אומר נוזלים והאם זה מסוכן ? והאם יכול להגרם פרפור אחרי ניתוח כזה? אודה אם תענה על שאלתי בהקדם

ריבי שלום ניתוח אנאוריזמה הוא ניתוח מורכב עם סיכוי לסיבוכים לא מעטים. פרפור עליות ונוזלים הם חלק מהסיבוכים המוכרים. ברוב המקרים הדברים מסתדרים בטיפול תרופתי. גם הזמן פועל לטובה ויש המשך התאוששות. איני יכול לתת תשובה יותר ספציפית, כיוון שאין לי פרטים מדוייקים. מציע להמשיך ולסמוך על הרופאים בסורוקה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב