תופעת של סחרחורת ונפילות כשנה וחצי לאחר ניתוח לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

15/02/2011 | 18:41 | מאת: אלי

לאחר ניתוח החלפת מסתם אאורטלי למלאכותי,החלפת אאורטה עולה ושלושה מעקפים אני מטופל בקביעות בקומדין+גלוקומין+נאובלוק+קרסטור. אני נוטל את רוב התרופות הללו בערב לאחר יום העבודה,כדי שלא תשפענה עלי בעבודה. לאחרונה, לאחר אכילת פרי,בד"כ פרי הדר תוקפת אותי סחרחורת קשה עד כדי נפילה. האם ידועה תופעה כזו? תודה

אלי שלום לא מוכרת לי התופעה. ממליץ לבדוק ערכי סוכר בדם וכמובן לחצי דם. אם מאוד נמוכים יש לשקול ירידה במינון חוסמי הבטא (נאובלוק). בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב