בירור בקשר לצינתור..

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/12/2010 | 19:48 | מאת: roro

שלום רב. אני בת 18 אובחן שיש לי חור בלב בין הפרוזדורים ואז החליט הקרדיולוג שלי לעבור ניתוח לב פתוח לסגירת חור זה אבל לפני זה החליט לצנתר אותי.. אני לא ממש מבינה מה אתם בודקים בצינתור לפני ניתוח לב כזה . האם בצינתור הקרדיולוג יכול לראות הלב בצורה מדויקת יותר ?? האם הוא יכול לאבחן בעיות אחרות במילים אחרות האם בזמן צינתור אנו יכולים לבדוק את תפקוד הלב ולגלות אם יש בעיה במסתם בורידים...???~!!! תודה מראש

שלום צנתור זו אחת הבדיקות הטובות לאבחן את מצב הלב. במקרים של מומים מולדים כמו שלך לעיתים גם בדיקת אקו מספיקה. אבל, לפי המקרה לפעמים יש צורך במידע נוסף. לכן, את התשובה הספציפית שלך, תוכלי לקבל מהרופא המטפל שלך. בהצלחה דר' גיל בולוטין

29/12/2010 | 16:20 | מאת: roro

תודה לך ד"ר אבל אני מקווה שתעני בדיוק על שאלתי .. האם אתם יכולים לבדוק את מצב המסתמים ، הורידים.. דרך הצינתור גם אם לי מצנתרים בגלל זה ???? הכל מופיע דרך הבדיקה הזאת או לא ??? תודההה

מנהלי פורום ניתוחי לב