תרופות מתאימות לחולת פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

27/01/2008 | 19:52 | מאת: רחל

אני בת 68 בעקבות פרפור פרוזדורים חוזר התחלתי לקחת נורמיטן אך מחלת הפסוריאזיס שמזה 10 שנים נעלמה הופיעה שוב ולכן הרופא החליט לתת לי חוסמי סידן שזה דילאתם 120מ"ג בשילוב התרופות קומדין5 מ"ג+סימבוקור 10 מ"ג+VITACAL אך לא היה שיפור בפסוריאזיס ולאחר שדילאתם הוצא מהסל הוחלט לתת לי OCSSAR אך לאחר ביקור חוזר אצל הרופא הוא טען שהתרופה מטפלת רק בלחץ דם ולכן כדאי לקחת LOPRESOR OROS95MG?CADEX2MG אך שוב זה חוסמי בתא השאלה שלי היא איזו תרופה מתאימה לחולי פסוריאזיס(יש לציין כי פרוקור ואאיקור פגעו בבלוטת התריס) תודה רבה על תשובתכם

רחל שלום תחום ההתמחות שלנו הוא ניתוחי לב. תשובה לשאלתך תוכלי לקבל אצל רופא פנימאי או קרדיולוג שמתמחה באלקטרופיזיולגיה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב