ivcd

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

19/10/2009 | 18:26 | מאת: ורד

רופאים נכבדים שלום . הייתי רוצה לקבל הסבר לגבי משמעות הדבר, ביצעתי בדיקת א.ק.ג. ובתשובה היה רשום " קומפלקסים חדריים מעט מורחבים 0.16, מתאים לivcd. יש לציין כי בינקותי עברתי תיקון pda וasd (במקרה של asd לא הייתה היתערבות כירורגית אלא עברתי שורה של טיפולים ששיפר את המצב). לפני כשנתיים היתגלה פגם לבבי נוסף ( סליחה על השפה הלא מיקצועית - פתח או חור בין העליות ? ) כיום אני בריון בשבוע 21 ( נימצאת בשמירת הריון עקב החמרה קשה באסתמה ). דבר נוסף חשוב לציון כי בבדיקת הכימיה קיבלתי ערכים מאוד גבוהים של : triglycerides 494, cholesterol 275,cholesterol-hdl 78, non - hdl colesterol 197 שאלתי היא האם יש מקום לדאגה , וכיצד ניתן לטפל בבעיה. הודע לכם על היתיחסותכם . בברכה ורד

ורד שלום שאלתך מאוד מורכבת ולא ניתן לענות בצורה רצינית ללא קבלת כל הנתונים והבדיקות. אני מציע לבקש הפנייה לקרדיולוג שיוכל לעבור על כל הבדיקות, לבדוק אותך ולתת תשובה רצינית לשאלותייך. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב