פצע עקשן לאחר החלפת מסתם אורטלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/09/2020 | 21:15 | מאת: אורן

שלום, מזה 4 חודשים עברתי ניתוח להחלפת מסתם. הפצע שלי מאד עיקש בהתחלה היה לי מידי בוקר דימום מאד עדין. הלכתי למרפאת פצעים בבית החולים שם הכירורג ניקה מבפנים ונתן לי אנטיביוטיקה 500 מג פיברודקס. לצערי לא ידעתי שאין לערבב אותה עם מוצרי חלב. וכן אני הולך מידי בוקר כ50 דקות. הלאחר 3 שבועות הפצי אמנם לא דיימם אבל התרחב מאד. הלכתי שוב לבי״ח ושם רק הוסיפו לי על האנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מג. שאלתי - האם כדאי לי להמשיך ללכת מידי בוקר? מה איני עושה נכון? האם יש צורך בבדיקה כלשהי נוספת? תודה רבה

אורן שלום חשוב להמשיך ולעשות הליכות. בקשר לפצע, לא ניתן לתת ייעוץ טוב בלי לראות אותך ואת הפצע. אם לא תרגיש שהצוות המטפל נותן לך מענה, תפנה לדעה נוספת. במרכז אתה יכול להתייעץ עם דר' ארז כחל, באזור חיפה תפנה למרפאת ניתוחי לב ברמב"ם. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב