כאבים בצוואר צד שמאל אחרי ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

13/08/2019 | 00:11 | מאת: טלי

שלום רב, נמצא 3 שבועות אחרי ניתוח מעקפים וישנו כאב צווארי שמצריך אופטלגין כדי לנסות להרדם. מופיע בלילה בשכיבה לפני שינה. האם ישנה סיבה לדאגה או שאלו חלק מאותם תסמיני כאב העשויים לתקוף אחרי ניתוח מסוג זה… תודה מראש.

טלי שלום בהחלט יכול להיות שמדובר בכאב שקשור לשרירים ומפרקים לאחר השכיבה בניתוח ובאשפוז אחריו. ממליץ להידבק על ידי הרופא המנתח, ולאחר שלילת סיבות אחרות, אפשר לשקול פיזיותרפיה. בברכה פרופ' גיל בולוטין

15/08/2019 | 12:36 | מאת: טלי

תודה רבה ובינתיים שוב באיכילוב כי חום גופו בלילה ירד ל 35.6 ושעה לאחר מכן המריא ל 37.3 הזעה חריגה וכך לסרוגין כל הלילה.

מנהלי פורום ניתוחי לב