פספוס ביוץ לפני שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/06/2020 | 06:39 | מאת: יעל

שלום דר זיידמן, בת 40, מטופלת IVF ו PGD בגלל היית זרע וטרנסלוקציה אצל בעלי, אצלי רזרבה נמוכה. נכנסתי להריון בטיפול הראשון אבל נאלצתי לעבור הפלה בשבוע 14 בגלל טריזומיה 13. מטז עשיתי 8 שאיבות (בשנה) ללא עוברים תקינים. הטיפול האחרון נמשך יותר מהצפוי, הזרקתי הורמונים במשך 14 ימים וביום ה 14 ה LH עלה ל 22 ופרוגסטרון ל 4. לקחתי 2 צטרו שכן הורידו את הערכים אבל הביציות לא היו תקינות ולא היו הפריות. 10 ימים לאחר מכן קיבלתי ווסת וכשבוע לאחר מכן התחלתי שוב להזריק הורמונים במשך 8 ימים, לצערי הרופא לא שלח אותי למעקב ולא נתן לי צטרוטייד וכעבור 8 ימים ה LH היה 25 והתבקשתי להפסיק את הטיפול. האם יש לך הסבר לעלייה כזו של ההורמונים או שזה פשוט פספוס של הרופא? תודה

אין לנו שליטה מלאה על תהליך הביוץ ויתכן ואצלך צריך באמת להתחיל לתת צטרוטייד בשלב מוקדם יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית