בבקשה תשובתך בהקדם....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/11/2019 | 14:17 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 29 ואני ובעלי מנסים כבר כמעט שנה וחצי. המחזור שלי לא כל כך סדיר (יכול להיות 28 יום ויכול להיות 36 יום והיו גם פעמיים מקרים של 45 ו42 יום). כל הבדיקות שעשינו עד עכשיו תקינות (בדיקת זרע, בדיקות הורמונליות) ועכשיו נשלחתי לעשות צילום רחם שזה סיוט לקבוע תור כי צריך להיות אחרי מחזור נקייה ממנו עד 14 יום ואני לא יודעת לקלוע והתורים ממש רחוקים!!) המצב הוא כזה... התור שלי היה אמור להיות ביום שלישי הקרוב, עדיין לא קיבלתי מחזור (אני ביום ה36 כבר מאז המחזור, כך שאת הצילום רחם אצטרך לדחות ובתקווה לבטל לגמרי). העניין הוא שהפעם הרגשתי את הביוץ, אני בטוחה! היה לי כאב בבטן התחתונה מצד שמאל, כאב חד כזה לאיזה רבע שעה, וגם הקרין לי לגב התחתון, ואז זה עבר, ובאותו יום דאגנו לקיים יחסים, בדרך כלל אני לא מרגישה את הביוץ שלי. את הביוץ הרגשתי ב12.10 כך שעברו הרבה מעל 14 יום ולא קיבלתי עדיין מחזור. אני לא מרגישה שום דבר שונה בגוף שלי... וגם עשיתי לפני 3 ימים בדיקת הריון ויצא שלילי. האם יכול להיות שבכל זאת אני בהריון???? מה שתיארתי זה ביוץ לא? ממש אשמח לקבל תשובה בהקדם... קבעתי לי בכל מקרה תור לבדיקת דם מחר בבוקר אני צריכה לדעת אם לדחות או הצילום רחם או לבטל לגמרי..

אם יש ספק לגבי היריון כדאי לדחות את צילום הרחם. בדיקת דם תסייע להבהיר אם את בהיריון.

02/11/2019 | 20:11 | מאת: אנונימית

תודה רבה דוקטור, אז אם כך ייתכן שאני בהריון?

יתכן

03/11/2019 | 13:27 | מאת: אנונימית

לצערי הרב מאוד... הבדיקה שלילית :( האם בכל זאת אני יכולה לבצע את הצילום רחם במידה ולא אקבל ווסת עד אז?

אם ברור שלא הרית מאוחר יותר אז לא צריכה להיות בעיה.

04/11/2019 | 09:37 | מאת: אנונימית

פרופסור זיידמן, האם ישנה אפשרות של הריון למרות שהבדיקת דם שלילית?

כן, אם הבדיקה נעשתה ממש בסמוך להשתרשות העובר.

09/11/2019 | 17:01 | מאת: אנונימית

היי פרופסור, בהמשך למה שהתכתבנו כאן. הלכתי בכל זאת לצילום רחם ביום שני והסברתי לרופאה את הסיטואציה, היא התייעצה בטלפון עם מומחה והוחלט שלא לקחת את הסיכון למרות שגם באותו בוקר בדיקת הריון שלילית, כי יכול להיות סיכוי קטן שאני בהריון והם לא רוצים להרוס לי את הסיכוי. היום כבר יום 43 ועדיין לא קיבלתי, עשיתי בדיקת הריון גם הבוקר והבדיקה יצאה שלילית. מה שמאוד מוזר זה שאתמול בערב יצא לי נוזל שקוף צהוב מימי מהפטמה...... בחיים לא קרה לי דבר כזה ואני קצת לחוצה עכשיו מזה. אני כבר לא יודעת מה קורה...

זו לא תופעה יוצאת דופן בעת טיפולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית