הריון תאומים וקיצור צוואר הרחם בשבוע 30

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/11/2018 | 05:52 | מאת: נטע

שלום פרופסור. אני בשבוע 30+4, הריון תאומים שאינם זהים. צוואר הרחם 14 מ"מ ויש לי צירים שאינם סדירים. מטופלת בפרוגסטרון נרתיקי מדי ערב במינון 200 מזה 6 ימים, אתמול קיבלתי צלסטון וכל 4 שעות 2 כדורי פרסולט (כל זה בהשגחה ומעקב בביח). הצירים ממשיכים.. אשמח לשמוע גם את דעתך בנושאים- 1.מה ניתן לעשות? 2.האם יש תרופות אחרות שעוזרות יותר להפחתת צירים? 3.האם כשאורך הצוואר יגיע ל0 מ"מ בהכרח תתחיל לידה? כמה זמן אפשר להחזיק עם צוואר כה מקוצר? 4. הצירים שינו את אופיים ביממה האחרונה והחל כאב שלא היה לפני כן המלווה אותם. מדוע? תודה.

1. לנוח ולהרבות בשתיה. 2. לא. 3. לא. שבועות. 4. קשה לדעת מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית