קלקסן ללא בעיות קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/09/2018 | 16:43 | מאת: ספיר

שלום פרופ יקר! שאלה אני עשיתי בדיקה של קרישיות יתר ויצא תקין אבל כבר שנה שלמה אני מקבלת שלילי אחרי שלילי לבת דודה שלי ולסבתא ז"ל יש את הבעיה בת דודה לוקחת כל הריון 9 חודשים קלקסן יש לציין שנקלטתי בפסח שנה שעברה ומאז לא הצלחנו להיכנס להריון (ההריון נפל) אני ביקשתי מהרופא שאני רוצה לנסות לקחת קלקסן האם מקובל לתת קלקסן כתמיכה ?

קלקסן נחשב פלצבו מצוין ומאד מקובל: כואב, לא מזיק במיוחד ולא מועיל במיוחד.

08/09/2018 | 11:26 | מאת: ספיר

שבת שלום.. תודה על המענה המהיר עברתי את כל הבדיקות היסטרו אולטרסאונד תלת מימד פאפ את כל הבדיקות הנדרשות לפני ivf הכל יצא תקין אתמול עברתי פעם שנייה פיפל השאלה היא כזו אני כבר שנתיים וחצי בטיפלים 6 הזרעות ללא הצלחה 2 שאיבות בבית חולים ציבורי הריון אחד לצערנו שהסתיים בהפלה בפסח לפני שנתיים כמעט עברנו לפרטי עוד 3 שאיבות עד עכשיו ללא הצלחה אתה הרופא ממליץ על צילום רחם אני מתה מפחד יש עוד משהו לנסות אתה חושב לפני הצילום.??

08/09/2018 | 11:27 | מאת: ספיר

הרופא ממליץ על צילום רחם ****

צילום רחם מאפשר לשלול מצב לא שכיח בו חצוצרות חולות משפיעות לרעה על קליטת העוברים ברחם. מצב שניתן לטיפול על ידי הסרת החצוצרות החולות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית