פוריות - כאבים בשחלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/08/2018 | 19:24 | מאת: מורן

שלום רב , אני בת 35 ונמצאת בטיפולי פוריות כשנה ( ivf) , ללא ילדים , הריון אחד שהסתיים בירידת מים בשבוע 15 . בגדול הכל תקין אצלי ואצל בעלי , כל הבדיקות שעברתי ביופסיה , הסטרוסקופיה , צילום רחם , קרישות יתר , הכל תקין . כרגע אני בחודשים הפסקה וחוזרת שוב לסיבוב נוסף של החזרת מוקפאים . בתקופת הטיפולים אני לוקחת מינונים גבוהים של הורמונים . ב 3 חודשים האחרונים יש לי כאבים בשחלה שמאל שהולכים ובאים , לפעמים חזקים יותר לפעמים פחות והם מקרינים לי גם על כל הרגל . מזכירה שבחודשים האחרונים אני ללא הורמונים אך הכאבים לא מפסיקים יש דרך לבדוק את זה יותר כי באולטרסאונד אומרים לי שהכל תקין מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ? תודה על המענה

אפשר לעשות לפרוסקופיה לשלול נגעים של אנדומטריוזיס סביב השחלה, שלא ניתן לראות בבדיקת אולטראסונד, או לפנות למומחה לאולטראסאונד במרפאת אנדומטריוזיס שיעשה בדיקה מעמיקה יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית