תפקודי קרישה ולידה שקטה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/08/2018 | 17:45 | מאת: אורי

לאחר לידה שקטה בשבוע 34. הפסקת דופק ובנתיחה לא נמצא הסברים.השיליה לא היתה עם קרישי דם. קיבלתי מתחילת ההריון קלקסן 20 (הותאם לפי אי ספיקה כליות קלה ומשקל נמוך 43 קג) .8 ימים לפני הלידה הופסק הקלקסן. בוצעו בדיקות קרישה 3 שבועות אחרי הלידה תחת טיפול בקלקסן 40 שחודש אחרי הלידה. היום קיבלתי את התוצאות יצאה רמה מוגבקת של פקטור 8 ( 240) .האם יתכן שהמוות התוך ריחמי נגרם כתוצאה מקרישיתיות יתר ומהעובדה שלא קיבלתי קלקסן שמונה ימים לפני? מה ההיערכות מעכשיו ולגבי לידה הבאה?

סביר להניח שאין קשר, אבל סביר גם להניח שהפעם יחליטו להמשיך את הקלקסן עד ממש סמוך ללידה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית