דימום ווסתי כבד ושימוש באקספרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/06/2018 | 19:47 | מאת: דימום מוגבר

היי אני שנה וחצי אחרי לידה בדרך כלל מחזור סדיר. לא קיבלתי מחזור חודשים ושהלכתי לרופא אמר לי שיש לי ציסטה בשחלה שמעקבת לי אץ המחזור , לאחר שקיבלתי היה לי שבוע של מחזור דיי רגועה ו5 ימים של דימום כבד מאוד עם המון קרישי דם, הלכתי למיון נתנו לי הקספאקרון ל3 ימים לוקחת כבר יום וחצי ועדין יש דימום חזק פחות מימה שהיה אבל יש. השאלה שלי האם הכדור הזה אמור להשפיע באותו רגע או תוך כמה זמן!? כי בבית חולים אמרו לי שאם לא עוזר לחזור לגרידה טיפולית מכיוון שיש לי רירית מעובה...אני ממש בלחץ כי עשיתי את אותה פעולה לפני שנה מאותה סיבה

הקסאקפרון פועל תוך זמן קצר. שעות. אבל הוא פועל על מנגנון הקרישה לא על הרירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית