הריון לא תקין , HCG לא יורד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/09/2017 | 14:25 | מאת: NatS

שלום, אני בת 38 ללא ילדים, ללא הריונות/הפלות קודמות. אחרי ivf (icsi) טיפול ראשון הוחזרו לי 2 עוברים ב 24 לאוגוסט. לאחר 12 יום בדיקת HCG beta היתה 68, בעוד יומיים - 40. 15-19 לספטמבר היו לי הפרשות חומות דביקות מעטות - לא נראה כמו מחזור. תחושה לא נעימה באזור הרחם כמו כאבי מתיחה. חולשה ועייפות כרונית. תוצאות הבדיקה 28 ימים לאחר ההחזרה - HCG 161. ברור לי שמדובר בהריון לא תקין. מבקשת את חוות דעתך, כי אני בחוסר וודאות מוחלטת. כיצד ההריון אמור להפסק במקרה ש HCG לא יורד? כיצד עלי לפעול? מה התופעות לוואי? מתי אוכל לבצעה החזרה נוספת?

בהנחה שלא מדובר בהיריון מחוץ לרחם, אז בד"כ עם הזמן ה- HCG ירד והסבלנות חשובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית