ביציפיטל טנדיניטיס(דלקת בגיד הכתף)

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/12/2020 | 15:00 | מאת: תמר המתוקה

שלום, יש לי כבר כחודשיים כאבים בכתף ימין שיורדים עד ליד העליונה. עשו לי אולטראסאונד והתוצאה שיש לי עצם קטנה שקצת זזה ונוגעת בגידים, יצרה דלקת קטנה והסתיידות קלה. האורתופד אמר שזה או לחיות עם זה או לנתח ולשייף את העצם. אני רוצה לנסות פיזיותרפיה או כירופרקט, מה מומלץ? יש טיפול של פיזיוטרפיסט או אורטופד שיכול לעזור. מצרפת קובץ של תוצאות הבדיקה.

תמר שלום טיפולי פיזיותרפיה בהחלט עשויים לתת מענה טוב לבעיה כפי שהצגת אותה, בנוגע לכירופרקטיקה אני לא יודעת להמליץ. אני מציעה לקבוע תור לפיזיותרפיסט ולבחון כיצד נותנים מענה טוב לסימפטומים שמפריעים לך. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה