שאלה-הליכה על הליכון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

30/10/2020 | 18:15 | מאת: נטלי

שלום, בת 31.סובלת מכאבי צוואר. mri עמוד שדרה צווארי הראה יישור לורדוזיס. השאלה שלי היא האם הליכה על הליכון במקום הליכה ברחוב יכולה לגרום באופן כלשהו לכאבים בצוואר?

נטלי שלום ככלל אני לא רואה סיבה שהליכה על הליכון לעומת הליכה ברחוב עלולה לגרום לכאבים בצוואר. יחד עם זאת אם כואב לך הצוואר באופן עקבי אחרי הליכה על גבי הליכון, הייתי מתייעצת עם פיזיותרפיסט ומבצעת תרגול הליכה על הליכון בנוכחות מטפל על מנת לבחון אם יש לו תובנות בעניין. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה