פיזיוטרפיה בשיטת פילאטיס- פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/08/2020 | 20:30 | מאת: מירי

אני סובלת מפריצת דיסק L5-s1. תוצאות c.t מראות בקע אחורי מרכזי פרא מדיאני שמאלי לוחץ על השק. כאבים כעת ברמה בינונית בעיקר קשה לשבת כאב קצת מקרין לשוק ברגל . במרפאת כאב המליצו על פיזיוטרפיה בשכיבה בשיטת פילאטיס או פלדנקרייז, בה אקבל הדרכה של תרגילים לחיזוק הגוו. בקופת החולים אמרו שאין להם בשיטה הזו, למי לגשת . מי יכול לעזור. מה עושים ?

05/08/2020 | 13:45 | מאת: נעמה קדם

מירי שלום, ממליצה לך לבקש הפניה לפיזיותרפיה. בהתאם לבדיקה הפיזיקלית של הפיזיותרפיסט יותאם לך טיפול או הפניה להמשך בירור. בברכה, נעמה

מנהלי פורום פיזיותרפיה