החמרה בכאבים לאחר עיסוי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

20/10/2019 | 19:35 | מאת: דנה

עשיתי אתמול עיסוי רקמות אגרסיבי לצוואר ולא ישנתי כל הלילה בגלל שהכאבים בצוואר החמירו לי וגם היו לי בצוואר רעידות חזקות. בעקבות הטיפול היה לי החמרה קשה ברעד ובכאב בצוואר. היה לי תחושת כובד גדולה בצוואר. הרגשתי לאחר הטיפול סחרחורת בלילה היו לי גם כאבים חדים מאוד בראש והרגשתי שאני נחנקת והיו לי דקירות בראש. האם יכול להיות שעיסוי החזק של הצוואר גרם לי לסחרחורת חזקה חולשה ועייפות?

דנה שלום אני לא יכולה לדעת האם העיסוי גרם לסימפטומים שאת מתארת, אבל אם הם לא עברו אני מציעה לפנות לרופא. בברכה, יעל

22/10/2019 | 22:09 | מאת: דנה

מדוע לאחר עיסוי אגרסיבי בצוואר יש סחרחורת ועייפות? מדוע יש החמרה בכאבים לאחר הטיפול?

דנה שלום אני לא יודעת מה זה עיסוי אגרסיבי, והאם מי שטיפל בך הוא פיזיותרפיסט מוסמך. באופן כללי אני לא בעד טיפולים אגרסיביים, כך שנראה לי שחלק מהשאלה צריך להיות מופנה למטפל שבחר לטפל כך. באופן כללי, יתכן שאחרי מסאז' תרגישי את השרירים, ולעתים יכולה להיות החמרה כלשהי כאבים. במקרים כאילו מדווחים חזרה למטפל, ומתייעצים איתו מה לעשות. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה