פיזיוטרפיה לברך האם מותר לאחר ניתוח קטן

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

27/08/2019 | 14:59 | מאת: יולי

שלום, מחר אני אמורה לעבור טיפו פיזיוטרפיה לברך ולגב תחתון. ויו א' עברתי ניתוח הסרת שומה בגב עליו, האם מותר לי לעשות פיזיוטרפיה?תנועות של מתיחה לגב אנילא יכולה לעשות כי כואב לי וגם לשכב ממש כואב לי. העניין שזה לברך אז אני לא יודעת? תודה

יולי שלום את אמורה לקבל מהמנתח הנחיות מה מותר ומה אסור לך לעשות באופן כללי, ולהראות את זה לפיזיותרפיסט. בנוסף, ניתן כמובן להתחשב בתרגול שגורם כאב גם אם הוא מותר. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה