שאלה - לגבי טיפול ברצפת האגן לגבר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/08/2019 | 10:46 | מאת: עידן

שלום , אני בן 27 ..והמצב שלי לא כל כך טוב ..אני מחפש מרפאה שמתמחת ספציפית ברצפת האגן הגברית ..עברתי טראומה כלשהיא באזור בסיס הפין שלי שהותירה את רצפת האגן שלי מכווצת כבר יותר מ 3 שנים ...יש לי קשיים ביציאות ( שתן וגם מעיים) ..לא כל כך דרסטיים אבל עדיין מפריעה לי ...זה מגיע למצבים שיש לי טחורים בגלל הלחצים האלה ..אני אשם שאוהב להיתאמן ולעשות ספורט ..וכרגע אני בלימודים קשים אבל המצב הזה פשוט כל כך מפריע לי ..אני לא יודע מה לעשות ..הייתי אצל 4 אורולוגים שונים אף אחד מהם לא רצה לעשיות לי צילום של רצפת האגן ...מישהי או משהו פה יכול לעזור לי ? יום טוב לכולם

עידן שלום הסימפטומים שאתה מתאר נשמעים מאד מתאימים לכיווץ יתר של רצפת האגן כפי שציינת. פנייה לטיפול בהקדם עשויה להקל משמעותית על הסימפטומים ואף לשפרם. נראה כי ע"פ החלטת האורולוגים הדמייה של רצפת האגן אינה רלוונטית בשלב זה. אני ממליצה לך בחום לגשת בהקדם לפיזיותרפיסט/ית המתמחה ברצפת האגן הגברית, מכיוון שאין באפשרותי להמליץ בפורום זה על מטפל ספציפי, אני מעודדת אותך לחפש ברשת תחת הכותרת- פיזיותרפיה לרצפת האגן הגברית/פיזיותרפיה של רצפת האגן לגבר. במידה וטיפולי הפיזיותרפיה לא יביאו לשיפור- יפנה אותך הפיזיותרפיסט להמשך בירור. בהצלחה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה