כאבים ברגל ימין בלט דיסק

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/03/2019 | 05:22 | מאת: קרן

רציתי לשאול אני סובלת מבלט דיסק בגב התחתון שמקרין לי לרגל ימין ביום שני התחלתי פיזיותרפיה עכשיו קבעו לי רק טיפול אחד בשבוע ואני בינתיים סובלת מכאבים אני לא ישנה בלילות אני עוברת גהנום במצב כמו שלי אפשר לעשות שני טיפולים בשבוע בשביל להקל על הכאבים אני סובלת ומיואשת מהמצב של הכאבים מה עושים במקרה כזה ?

06/03/2019 | 05:24 | מאת: קרן

אני עושה את הטיפולים בבית חולים למה אני צריכה לסבול מכאבים לא ישנה בלילות איזה סבל

07/03/2019 | 00:16 | מאת: נעמה קדם

קרן שלום, מפניותייך אני מבינה שאת נמצאת במעקב רפואי, אורטופד ופיזיותרפיסט. כלומר, את נמצאת תחת השגחה של אנשי מקצוע מתאימים. אם לדעתך יעזרו לך יותר טיפולי פיזיותרפיה בשבוע, עלייך לדון בכך עם הפיזיותרפיסט המטפל ולברר מה הם השיקולים לשהביאו אותו להחלטה על טיפול אחד בשבוע. הכאב שאת מתארת הוא כאב בלתי ניסבל, ממליצה בחום לחזור לאורטופד ולבקש לשקול מתן תרופה מתאימה להורדת הכאב. מקווה שיוקל לך בקרוב, בברכה, נעמה

מנהלי פורום פיזיותרפיה