שבר במרפק פיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

20/02/2019 | 09:35 | מאת: Rotem

מצטער שאני חופר , אני משתדל להפעיל את המרפק המון אבל אחרי כמה זמן אני אמור לראות שיפור ? והאם אפשר לעבוד על מתח ודברים כללו בחדר כושר.

לא מתח ולא חדר כושר. קודם כל טווחי תנועה. העמסה הדרגתית לאחר השגת טווחי תנועה. שיפור לוקח זמן, המרפק הוא מפרק עדין שלא אוהב יותר מדי אגרסיביות. אני מאד מתפלאת שלא הפנית לפיזיותרפיה. זה המקום למענה לכל השאלות שלך, כולל בניה של ההתקדמות בהתאם למצב המרפק, התייחסות לזמן כי גם לו יש משמעות בריפוי. בקיצור- פיזיותרפיה, וכמה שיותר מהר.

21/02/2019 | 11:17 | מאת: רותם

אני קבעתי תור לאורתופד לעוד שבוע וחצי משמע שהפיזיותרפיה שלי תיהיה עוד שבועיים תלוי באורתופד שיתן הפניה. כמה זמן זה בהקדם האפשרי ? או שעוד שבועיים וחצי זה כבר יהיה מאוחר מידי.

עדיף לפני. תתיעץ עם רופא המשפחה.

מנהלי פורום פיזיותרפיה