כאבים בשל ביצוע תרגילים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/01/2019 | 21:39 | מאת: גל

שלום, לפני מס' חודשים התחלתי פיזיותרפיה בשל פריצת דיסק. בשבועות האחרונים החלו כאבים בברכיים בזמן התרגול, וכעת הם החלו להופיע גם בזמן מנוחה. האם כדאי לוותר על תרגילים שכוללים את כיפוף הברך? (למרות שאלה תרגילים שהומלצו לי במיוחד )

שלום גל במידה ואת/אתה נמצאים במסגרת טיפול פיזיותרפיה, אני ממליצה להיוועץ עם הפיזיותרפיסט שנתן את התרגילים. יש סיבות מגוונות לתחילת כאב חדש בברכיים- עומסים לא מותאמים, תרגול לא נכון של התרגיל, שינוי בהרגלי החיים- כל אחד מהם עשוי "לתרום" לכאבים חדשים. אפשרי שיש צורך בהערכה מחודשת- לחדד את אופן ביצוע התרגילים או לתת תרגילים חלופיים. בברכה, עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה