דלקת כרונית במרפק - הפניה לטיפול מתאים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

10/05/2018 | 12:25 | מאת: סם

שלום רב, לפני כשלוש שנים סבלתי ממרפק גולף בשל עבודה לא נכונה עם עכבר המחשב ולבישת חבקים שכנראה פגעו באזור. בדיקת הולכה עצבית שנעשתה בזמנו הראתה פגיעה אולנרית וקרפלית קלה. במשך כשנה איבדתי את הכוח והמוטוריקה של היד וסבלתי מכאבים נוירופתים חזקים (שריפה, נימול). כאשר העיקר היה בחודשים הראשונים ובהמשך התפקוד חזר בהדרגה ובאיטיות והכאבים פחתו. תרופות נוגדות דלקת כמו ארקוקסיה כמובן לא עזרו. כעת אני שלוש שנים אחרי, חזרתי לנהוג, להכין אוכל, לעבוד עם מחשב (פחות) , להרים דברים וכו. עדיין אני סובלת מתחושות של נימול בידיים ואי נוחות כאשר אני מאמצת או עובדת הרבה עם המחשב. מה ניתן לעשות בשלב זה? האם בי קיור לייזר יכול לעזור ואם כן באיזה אופן שימוש? (רכשתי את המכשיר לאחרונה). האם גלי הלם? האם משהו אחר? אודה מאד לעזרתכם ולהפניה לטיפול מתאים.

שלום סם קשה להעריך מהי טכניקת הטיפול המתאימה ולמי ניתן להפנותך מבלי לבצע בדיקה עדכנית ומקיפה. מומלץ לגשת לאבחון של פיזיותרפיסט, מכיוון שיש צורך, בין היתר, בהתאמה ארגונומית והדרכה לעבודה נכונה מול מחשב שיוכלו להקל על הסימפטומים. לא אוכל להמליץ על בי קיור, אינני מכירה את המכשיר, ולא נוהגת להשתמש בו. בריאות יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה