התעמלות לאחר ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/02/2017 | 22:52 | מאת: מייק

לפני שנה קיבלתי פריצת דיסק בl5s1 ולאחר חצי שנה של טיפולים בפיזיותרפיה, וטיפולים פרטיים נוספים, מפני שלא היה שיפור כלל, החלטתי על ניתוח, לפני חתי שנה עברתי את הניתוח והיום אני מרגיש מעולה יחסית, אני שוחה כל יום שעה אחת, הקרינה לרגל ימין נעלמה 99 אחוז, אך נשארתי עם כאבי גב שמופיעים לאחר פעילות מזערית כמו לעמוד או לשבת 5 דקות, הכאב נעלם אחרי 15 דקות בערך כמעט לגמרי, ואני יכול להמשיך אך הכאב חוזר לפעמים במהלך היום והוא מסיח את דעתי, אני יודע לקחת הפסקות מישיבה, לשבת ולעמוד זקוף ונכון, אך אני רוצה לחזק את השרירים מעבר לשחייה, כך שהכאב יהיה ככ נדיר שאשכח מהנושא בכלל, פיזיותרפיה עלה לי לראש ורציתי לשמוע דעה ממומחה, אשמח לעצה בנושא התעמלות במשקל גוף והתעמלות בכללי לחיזוק שרירי הגב התחתון והבטן ללא סכנה, תודה מראש!

מייק שלום בכדי לקבל תרגילים מתאימים יש לבצע בדיקה יסודית, וגם לאחר מתן התרגילים, חשוב לראות כיצד אתה מבצע אותם, לתת הדגשים, לבצע מעקב אחת לתקופה על מנת לראות את ההתקדמות. זה לא מקצועי לתת לך תרגילים מרחוק דרך הפורום. ממליצה לך לפנות לקבלת ייעוץ פיזיותרפיה. בברכה יעל

11/03/2017 | 17:04 | מאת: מייק

תודה רבה יעל, יש לי תור למכון פיזיותרפיה בשבוע הקרוב

מנהלי פורום פיזיותרפיה