בבקשה דחוף

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/05/2011 | 13:06 | מאת: ענת

שלום רב מזה מספר שבועות אני סובלת מכאבי שיניים איומים. זה בא בהתקפים בני מספר דקות כל פעם בנוסף קיימת רגישות למזון חם/קר ללא קשר לכאבים. הכאבים החמירו וההתקפים נהיו ממושכים ותכופים יותר. רופא השיניים טען שאין חורים, אולי קצת דלקת חניכיים (למרות שבמבט חיצוני החיך נראה בריא) ויש רגישות אשר נגדה אין מה לעשות פרט לחומרים יקרים שעוזרים לזמן מוגבל. עשיתי ניקוי אבנית ושיפרתי את הרגלי הצחצוח. אך ללא הועיל. יש לציין כי הכאבים מופיעים בצד ימין של הפה (לסת תחתונה ועליונה) והתפשטו לאוזן ימין ולרקה. בכל פעם המוקד הוא בשן אחרת באיזור אבל בעיקר בשיניים האחוריות או בניבים. אין לי שיני בינה. יכול להיות שקיימת נסיגת חניכיים התחלתית. בהתחלה הרופא אמר שאין אבל זה קרוב לנסיגת חניכיים, כעבור שבוע הוא אמר שיש נסיגה של 1 מ"מ כבר הגעתי למצב בו לקחתי משככי כאבים - שלא עזרו. קשה לי לתפקד במצב הזה אודה מאוד לעזרתכם!!!!!!

27/05/2011 | 18:23 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ענת שלום, ראשית אני מציע לך להבדק ע"י רופא שיניים נוסף, רצוי מומחה לשיקום הפה, לחניחיים או לטיפולי שורש.אם לא ימצא שום ממצא שגורם לכאב ע"י אחד מהרופאים הנ"ל יש להתייעץ עם נאורולוג כדי לשלול פגיעה עצבית כלשהי. בברכה

28/05/2011 | 21:29 | מאת: ענת

תודה לך על המענה לפנייתי. איך אני מוצאת מישהו כזה בירושלים? האם תוכל בבקשה להמליץ לי על רופא? גם הרופא שהייתי אצלו נחשב טוב אבל לא עזר לי ואני מפחדת לשלם כסף רב ולהישאר כאובה. אודה לך מאוד אם תוכל להמליץ על מישהו מקצועי בתחום (או כמה אנשים)

מנהל פורום שיקום הפה