בריאות מספר בית 2 דירה 5

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/04/2011 | 10:26 | מאת: ליאת

לאחרונה ישנה אווירה של חולי בבית לעתים קורבות וזה משפיע על היחסים בבית וגורם למתח עצום יש לי בחדר שינה בצד צפון מערב על ידי השרותים שידה עם מראה גדולה מתחת מגרות ויש שם תרופות של בעלי שמשמש בהם וארון בגדים שיש בתוכו מסמכים רפואים רבים של בעלי וגם תמרוקים ובגדים שאני לא לובשת בצד של הארון יש בעטיפה מראה נוספת על יד הארון צפון מזרח שלא תלויה מונחת בצד ויש הרבה נעלים בחדר מה צריך לעשות כדי שלא תיהיה אווירה של חולי מבני הבית ביחוד אצל הורי ? ובכלל בבית מה עושים לשינוי כי מסתובבים כול מיני מסמכים רפואים של אבי כי הוא חולה בכול מקום ובגדים מיותרים אין לנו תקציב ויעוץ בבקשה עזרי לי במידת האפשר ככול הניתן כי זה מעיב על היחסים ממש בבית עד כדי יאוש תודה רבה וחג שמח

היי ליאת, אני מזמינה אותך לקרוא את המאמר שלי בנושא טיהור באתר שלי: www.talor-fs.com ובכלל - המאמרים יעזרו לך להיכנס קצת לעומק בנושא ארגון הבית. אשמח לענות לשאלות נוספות לאחר מכן, חג שמח, חמדה

02/05/2011 | 18:32 | מאת: ליאת שוב

אבל לא עניתי לי לגבי חפיסות כדורים וכדורים שיש בחדר שינה זה טוב או לא ואיך ניתן לסלק מהבית אווירית דכאון עיפות וחולי זה מקשה על כול הסובבים בבית

מנהל פורום פנג שווי