יוצאת לטיול בלילה..

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/03/2011 | 13:22 | מאת: נטע

שלום לך חמדה הייתכן שהגוף שלנו תוך כדי שינה מחפש את הכיוון הנוח לו לישון ? המיטה שלנו ממוקמת עם הראש מזרחה, מספר הקואה שלי הוא 5..קורים לי מקרים רבים בהם אני מתעוררת שאני ישנה לרוחב המיטה שהראש בעצם לצפון..מה דעתך לגבי התופעה הזו? בנוסף אם תוכלי אשמח לקבל טיפים לניקוי הבית מאנרגיות שליליות, ועצירה אנו חווים "שיתוק" ולא מתקדמים לשום מקום ..בנוסף מכשירי חשמל פשוט מתקלקלים אחד אחרי השני..לא הצלחתי להתחבר לבית מלכתכילה.. תודה רבה ויום טוב

היי נטע, נתחיל בזה שאין דבר כזה קוואה 5. אם החישוב הראה 5, זה אומר שהקוואה שלך = 8: הצלחה גדולה - דרום מערב, בריאות - צפון מערב, זוגיות, מערכות יחסים ורומנטיקה - מערב, כללי ולימודים - צפון מזרח. לגבי העובדה שאת מסתובבת בזמן השינה, מן הסתם לא נוח לך באותו מקום.תראי אם יש לך אפשרות להפנות את ראש המיטה לעבר אחד מהכיוונים התומכים הנ"ל. לגבי המכשירים המשתתקים: העולם עובר לאחרונה שינוי תדר, ודבר זה כולל גם את המכשירים השונים.כאשר אנחנו עולים תדר - הסביבה שלנו מתאימה עצמה אלינו, והתוצאה - כניסה לשיתוק של מכשירי החשמל (אמש קרה לי הדבר עם המחשב, ורק עתה זה הסתדר...) אז אפשר גם להסתכל על הדבר מנקודת מבט של וואו! אני עולה תדר! (ספרי לי אם גם לך מידע זה גורם לתחושה של וואו כמו שזה גורם לי... או שזה עדיין ממשיך לעצבן...) לגבי טיהור. להלן לינק למאמר מפורט בעניני טיהור שנמצא באתר שלי, ואת מוזמנת לקרוא. http://www.talor-fs.com/PAGE349.asp (העתיקי והדביקי בשורת הכתובת) כל טוב, יומלאור, חמדה

10/03/2011 | 15:36 | מאת: נטע

שוב שלום חמדה ראשית תודה על המענה המהיר :) .. על פי מחשבון שמצאתי באינטרנט הזנתי את תאריך הלידה שלי 15.10.1972 ויצא מספר 5 .אבל תודה רבה על התיקון. אייסם לאחר שקראתי את ההסבר לגבי מכשירי החשמל , אני שמחה לדעת שיש לזה הסבר שכן גרם לי לחיוך.. ותחושת האכזבה מתפוגגת. מאוד אשמח להבין על אילו תדרים מדובר ? מאוד מעניין ומסקרן אכנס אליך לאתר בשמחה תודה רבה ויום מקסים נטע

מנהל פורום פנג שווי