אנרגיות בבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/12/2010 | 15:39 | מאת: סוזי

שלום חמדה, לא מזמן עברנו לדירה חדשה ויש לי הרגשה שהאנרגיות לא כל כך טובות בבית. האם הפנג שואי מטפל בדברים כאלה? אשמח לתגובתך

היי סוזי, לעניין טיהור האנרגיות בביתך ישנן כמה אפשרויות: 1. לעשות אבחון של האנרגיות בבית ולערוך את השינויים הדרושים על מנת לשנות את איכות הצ'י בבית ואת אופן זרימתו. לשם כך את מוזמנת להתקשר עמי ולקבוע. לפרטים את מוזמנת לקרוא את המאמר הבא: http://www.talor-fs.com/PAGE474.asp (העתיקי את הכתובת והדביקי למעלה במחשב בשורת הכתובת) 2. יש אפשרות לעשות טיהור של האנרגיות הבאות מהאדמה. לשיטה זו קוראים 'דאוזינג'. אם זה מה שמעניין אותך - את מוזמנת להתקשר ולקבוע. 3. דרך נוספת היא לעשות סדר בבית. למרות שכדבריך עברתם לא מזמן וסביר להניח שהבית מסודר, בכל זאת, אני מזמינה אותך לקרוא את המאמר העוסק בנושא: http://www.talor-fs.com/PAGE42.asp 4. את גם יכולה להתחיל קודם כל כל בעשיית טיהור בבית: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר המרווה מתחילה לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך כדי עשיית תנועות סיבוביות (ספיראליות) עם העשן - גם הן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. וזו הזדמנות נפלאה לאחל לך שנת 2011 מופלאה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי