תקיעות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

27/04/2010 | 16:20 | מאת: yosy

שלום, בזמן האחרון אני חש שהדברים תקועים לי בחיים. האם יש לפנג שואי רעיונות כיצד להזיזם? תודה

היי יוסי, ישנם כמה דברים אותם ניתן לעשות: 1. לתת את כל הדברים שלא השתמשת בהם בשנתיים האחרונות, ואשר התחזית לשימוש בהם היא "יום אחד"... יש לנו נטייה לאגור דברים, שאולי יום אחד נזדקק להם. דברים אלה נערמים וסותמים לנו את המרחב ואת יכולת הזרימה של הצ'י. מדובר בכל דבר: בגדים, ספרים, כלים, דברים הקשורים לעבודה שפעם עשינו (ושאולי יום אחד נשוב אליה), ואפילו רהיטים. 2. טיהור הבית: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר מתחיל לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך עשיית תנועות סיבוביות עם העשן - גם כן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. אם תקיים עצותי אלה ועדיין תחוש שהדברים תקועים: 3. אמליץ לך להזמין אותי לעשות אבחון האנרגיות בביתך ולברר מהי הסיבה העמוקה לאותה תקיעות. בהצלחה! ואשמח "לשמוע" מה קורה. חמדה

מנהל פורום פנג שווי