אנרגיה בבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/09/2009 | 17:53 | מאת: פזית

שלום בתי עובדת בבית בקוסמטיקה ובאים אנשים אליה. מהי רמת האנרגיה בבית כשבאים אנשים מבחוץ? האם זה מזיק חלילה לבית? והאם כדאי לטהר את הבית לאחר הליכתם?

היי פזית, בבית ישנן אנרגיות שונות שחלקן נכנסות יחד עם האנשים, האור, הרוח, המוזיקה, התנועה וכו', וחלקן נכנסות בשקט, במקומות שקטים, חשוכים, רגועים. חלק מהאנרגיות הללו טובות יותר וחלקן טובות פחות - ובמקרה זה כדאי לדעת על כך ול"פייס" אותן. כלומר כאשר נכנסים אנשים לביתך, הם מכניסים אנרגיות מסוימות, שיתכן שמאוד כדאי שהן תיכנסנה ויתכן שלא כל כך, ואז כדאי לראות מה ניתן לעשות ואיך, ואת מוזמנת להתקשר עמי כדי לשוחח על מימוש אפשרות זו. וכמובן האנשים מביאים עם עצמם גם האנרגיה שלהם, שבהחלט משפיעה על הסביבה (והם אף מושפעים מהסביבה). ולכן, טיהור הבית עם מרווה יכול להיות דבר טוב מאוד. כדי לדעת איך עושים זאת את מוזמנת לקרוא את תשובתי להודעה הקודמת. גמר חתימה טובה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי