טיהור חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

19/05/2009 | 11:00 | מאת: שלי

שלום רב, הרב אמר לנו להחליף חדר שינה האם קיימת אפשרות להחליף רק מזרונים ולטהר את חדר השינה בצורה כלשהי. החדר שינה דיי חדש אבל כנראה כי קיימות בו אנרגיות שליליות בשל בת זוגתו הקודמת של בעלי. אודה אל תשובתך

היי שלי, ע"פ הפנג שווי ניתן ורצוי לטהר מדי פעם את הבית כולו: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר מתחיל לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך עשיית תנועות סיבוביות עם העשן - גם כן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. טהרי יראי איך ההרגשה. לאחר מכן, את יכולה להוסיף הדלקת נרות בחדר - גם רומנטי וגם מטהר. אשמח "לשמוע" איך השפיע, בהצלחה, חמדה

21/05/2009 | 17:18 | מאת: שלי

רב תודות על תשובתך, האם כדאי גם לטהר את הבית במיי ים? וכיצד עושים זאת? כיצד ניתן לטהר מיטה זוגית בחדר שינה? תודה לך,

מנהל פורום פנג שווי